Byty Trnava
Byty Trnava Široká ponuka bytov na predaj a prenájom v Trnave.
Reality Trnava
Reality Trnava Ponuka nehnuteľností v Trnave a okolí.
Byty Trnava
Byty Trnava Široká ponuka bytov na predaj a prenájom v Trnave.
Reality Trnava
Reality Trnava Ponuka nehnuteľností v Trnave a okolí.
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Bytový dom v centre Trenčína

Cena:
dohodou
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Ulica: x
Kategória: Domy a vily
Stav objektu: pôvodný stav
Počet izieb: 0
Úžitková plocha: 2578 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:23379

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj bytový dom v centre Trenčína. Lukratívna nehnuteľnosť v centre mesta, vhodná na ďalší prenájom (atraktívne bývanie v centre mesta – teda výnosné nájomné) resp. na ďalší predaj bytov jednotlivo. Takisto vhodné po rekonštrukcii na hotel, penzión, hostel, polyfunkčný dom a iné.

Dom má celkovo 3 nadzemné podlažia + podkrovie a 1 podzemné podlažie. Vo vnútri bloku sú dve átriá. Dom má 3 vchody.

Jedná sa o bytový/polyfunkčný dom s obchodnými priestormi na prízemí a v suteréne, bytmi a kanceláriami na ďalších poschodiach.  Celková plocha bytov a obchodných, resp. kancelárskych priestorov je 2578 m2 + pivnice a spoločné priestory (schodištia, chodby) + 2 átria. V minulosti bol dom postupne čiastočne rekonštruovaný, v rámci poslednej rekonštrukcie bolo prerobené podkrovie na byty.

V suteréne sú dva obchodné priestory, z ktorých každý má samostatný vchod z ulice (reštaurácia a obchod), ďalej dielňa a spoločné pivničné kobky.

Na prízemí bolo pôvodne 6 bytov, ktoré v posledných rokoch slúžia ako obchodné priestory (2 z nich momentálne zlatníctvo, odevy). 

Ďalšie dve poschodia tvoria pôvodné byty a podkrovie tvoria nové byty so šikmými stropmi a strešnými oknami.

Konštrukcia domu je tehlová, základy betónové, strecha je sedlová. V dome je zavedený plyn. Byty majú plynové bojlery na ohrev vody a plynové kúrenie cez gamaty vyústené do komínov, podkrovné byty majú elektrické kúrenie a ohrev teplej vody. V bytoch sú drevené parkety, v podkrovných bytoch laminátová plávajúca podlaha. Byty majú lodžie smerom do ulice, resp. balkóny do átria.

Byty sú rôznych veľkostí od malých až po pekné, veľké, priestorovo zaujímavé veľkometrážne byty.

V dome je 30 bytov (resp. 24 bytov a 6 obchodných priestorov na prízemí) z toho 11 podkrovných bytov s celkovou výmerou 2142 m2  a ďalej 3 obchodné priestory v suteréne s výmerou 435 m2. Výmery bytov sú od 32 m2 až po 110 m2. Momentálne sú prenajaté všetky podkrovné byty a 2 obchodné priestory na prízemí.

Kupujúci neplatí žiadnu províziu pre RK. Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie v realitnej kancelárii. Súčasťou našich služieb je právne poradenstvo, vyhotovenie zmlúv a návrhu na vklad do katastra  nehnuteľností, ako aj sprostredkovanie hypotekárneho poradenstva pre získanie výhodných podmienok pri vybavovaní hypotekárneho úveru a kompletný právny servis. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností.

V prípade záujmu Vám ďalšie informácie poskytneme, buď e-mailom, resp. na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Ľubomír Gubov
Telefón:0948863777
E-mail:gubov-ZVNC-komercne.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.